Opinie

Zakład Usług Pogrzebowych Archon we Wrocławiu, chcąc ciągle podnosić jakość świadczonych usług, oraz jak najlepiej dostosować się do Państwa wymagań, stworzył możliwość wyrażenia swojej opinii na łamach poniższej strony
www.zaklad-pogrzebowy.com.pl
Wszelkie opinie i sugestie na pewno pozwolą nam na jeszcze lepsze dostosowanie naszej oferty do Państwa wymagań i podnoszenia jakości oferowanych przez nas usług. Prosimy o nadsyłanie opinii na temat świadczonych przez nas usług na adres
zakład@zaklad-pogrzebowy.com.pl
Do Zarządu Zakładu Pogrzebowego "ARCHON" w Kiełczowie. W dniu 18 sierpnia b.r. starałam się z przyjaciółką (obie po 80-ce) odnaleźć grób, na którym nigdy wcześniej nie byłyśmy, nigdy wcześniej nie byłyśmy w Kiełczowie, miałyśmy mało szczegółów poszukiwanej mogiły. Dane nam było spotkać uczynnych, dobrych ludzi. Pierwszym z nich, który podał nam życzliwą rękę, był pracownik ochrony. Bardzo życzliwy i pomocny był kierowca czarnego samochodu z napisem firmy ARCHON. Nie znamy personaliów obu Panów, ale niech ten krótki list ze słowem "DZIĘKUJĘ" będzie dowodem, że Zakład Pogrzebowy ARCHON zatrudnia uczynnych, po prostu dobrych LUDZI! Dziękujemy, pozdrawiamy.

Maria M.

2019-10-16

Dziękuję bardzo za sprowadzenie mojego brata że Szwecji do Polski. Wszystko sprawnie załatwione i bezproblemowo. Tanio i szybko. Polecam w razie potrzeby.

Roman A.

2019-10-15

Zmarła nam Ciocia. Była osobą samotną, bez żadnej rodziny na miejscu, ponieważ ja na stałe mieszkam w Norwegii. O śmierci powiadomili mnie sąsiedzi. Pogrzeb organizował Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej z którym później się dowiedziałam, że od lat ma podpisaną umowę ta firma - Archon. I wiecie co! W życiu nie byłam na piękniejszy pogrzebie mimo, że był organizowany z pieniędzy miasta przez mops. Ja i mój mąż byliśmy w takim pozytywnym szoku, że ciężko to opisać. To dopiero jak musi wyglądać pogrzeb drogi i za pieniądze rodziny? Nie wyobrażam sobie tego, że może być jeszcze piękniej. Zdecydowanie polecam Archon!

Bernadeta S.

2019-10-11

Dziękuję z całego serca za piękną ceremonię pogrzebową mojej mamy Walerii. Pełna kompetencji obsługa biurowa,Panowie z obsługi na cmentarzu bardzo taktowni. Pogrzeb wraz z Trumną dębową dużo taniej niż w innych zakładach. Polecam z czystym sumieniem firmę "ARCHON", dziękuję za okazaną pomoc.

Aniela K.

2019-10-05

Ciężko wystawiać opinię zakładowi pogrzebowemu, ale to prośba mojej babci, która mnie zobowiązała do tego. Dziadek był jej całym światem i nic już nie będzie takie jak wtedy kiedy żył. Babcia nie podziękowała Pani, która pomagała przy organizacji pogrzebu i formalnościach ( a było tego naprawdę dużo) nie była tez w stanie podziękować tym Panom, którzy pracowali na cmentarzu , dbając o każdy najmniejszy szczegół ceremonii. Nie wiem czy to ważne i czy tak jest zawsze, ale babcia była zachęcona do skorzystania z samochodu , bo Panowie zauważyli że ma kłopoty z poruszaniem się. Przy grobie było też krzesełko dla niej chociaż nikt o nie nie prosił. Mamy podejrzenie że Pani z biura to wszystko zorganizowała. Naprawdę wielkie dzięki!

Agnieszka G.

2019-10-02

Dziękuję za pięknie i perfekcyjnie zorganizowany pogrzeb mojej mamy Eleonory Koczan. Dziękuję firmie Archon z ul .Hallera we Wrocławiu.

Ewa F.

2019-09-26

Zdecydowałam się na zakład pogrzebowy Archon, czytając opinie w Internecie. Wiem, że to nie musi oznaczać, że dana firma jest godna polecenia, ale postanowiłam zaryzykować. Nasz kuzyn umarł po długiej chorobie i nie miał już nikogo bliskiego, kto zająłby się pogrzebem i formalnościami. Uznaliśmy, że mimo wszystko trzeba to zrobić profesjonalnie, więc znalazłam zakład Archon. Cała rodzina była zaskoczona, jak sprawnie wszystko się odbyło, że pracownicy byli tacy kompetentni. Chciałabym zatem również zamieścić opinię, aby i inni, którzy szukają firmy pogrzebowej, wiedzieli, że można skorzystać. Można sporo czasu zaoszczędzić, wiele się dowiedzieć. Polecam!

Eplastyczny

2019-09-23

Dziękujemy bardzo, wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku. Ksiądz dotarł i dał radę, rodzina zadowolona.

Michał D.

2019-09-20

Organizuje już piąty pogrzeb w firmie Archon. Jak zawsze klasa, empatia i najwyższa jakość.

Patryk R.

2019-09-11

Bardzo Wam dziękuję. Jesteście wspaniali.

Ewa W.

2019-08-23

Wystawiam opinie bardzo rzadko. Ale w tym przypadku chciałabym polecić ten zakład pogrzebowy. Pogrzeb był uroczysty, wszystko dobrze zorganizowane, obsługa dyskretna, trzymająca się z boku, ale pomocna. Rodzina zadowolona, mówili mi na obiedzie, już u mnie w domu, że wszystko dobrze się odbyło – jak powinno. Trudno myśleć o pogrzebie i formalnościach po stracie kogoś z rodziny. Trzeba wspierać wtedy innych, a tu jeszcze jakieś papiery, decyzje...

Dawid M.

2019-07-19

Fachowo i niedrogo. Można zadzwonić albo podjechać i ustalić szczegóły, omówić wszystko. Ja polecam – korzystałem po raz pierwszy i nie było żadnego problemu. Firma na wysokim poziomie, pracownicy faktycznie bardzo pomocni i zaangażowani. Wszystko przebiega sprawnie - warto skorzystać w razie takiej konieczności.

Jakub K.

2019-07-17

Nie wystawiam tej opinii tuż po pogrzebie - były to dla mnie trudne chwile i czas był mi potrzebny, aby pożegnać się z żoną również w sercu. Dziś jednak chcę polecić firmę Archon, bo mogłam liczyć na ich wsparcie, którego wtedy nawet nie dostrzegałem. Śmierć kogoś bliskiego jest szokiem - nie potrafimy działać racjonalnie. Pracownicy przejęli te obowiązki na swoje barki, okazywali szacunek mnie, jak i wszystkim na pogrzebie. Miałem prośbę, aby oprawa była wyjątkowo uroczysta i naprawdę, mimo cierpienia, było pięknie. Uczynność na wysokim poziomie - wszystkie moje prośby zostały uwzględnione.

Patryk W.

2019-07-13

Na wsi każdy pogrzeb to wydarzenie - mieszkańcy lubią brać w nich udział, aby pożegnać sąsiadów. Tu wszyscy się znają albo znali rodzinę zmarłego, wiec z szacunku należy iść na pogrzeb. Na pogrzebie cioci była chyba cala wieś - ciocia była nauczycielką, więc znali ją wszyscy. Kwiatów było pełno, ludzie życzliwi.

Irena Z.

2019-07-10

Skorzystaliśmy z usług zakładu pogrzebowego, gdyż śmierć ojca i zorganizowanie jego pogrzebu nas przerastało. Nagła choroba była dla nas zaskoczeniem i ciosem, zbyt szybko zadanym. To bardzo trudny moment w życiu każdego z nas, a jest nas aż czworo rodzeństwa. Dla każdego z nas pożegnanie taty, który tak nagle odszedł, to były jedne z najgorszych momentów w życiu - nie sposób ich porównać do czegokolwiek. Oczekiwano od nas, że będziemy potrafili skupić się na koniecznych działaniach - każde z nas przenosiło ten obowiązek na drugie. Data pogrzebu, wybór kwiatów, zorganizowanie kolacji dla rodziny itd. - ten natłok zadań przyprawiał mnie o zawrót głowy. Życie stanęło mi przed oczami, a świat dalej trwał - nie byłam w stanie zająć się tym wszystkim. Któreś z rodzeństwa weszło wtedy na stronę internetową zakładu pogrzebowego Archon i w końcu skorzystaliśmy. Poczułam mimo wszystko ulgę, że ktoś pomoże, poprowadzi nas, podpowie, co trzeba zrobić krok po kroku. Dzięki temu mogliśmy oddać się żałobie i w spokoju pożegnać zmarłego…

Irena G.

2019-07-05

Witam ! Dziękuję serdecznie Firmie ARCHON za zorganizowanie pogrzebu ojca śp. Jana. Doskonały profesjonalizm, wspaniała ceremonia. Szczególne podziękowania dla Pani Małgorzaty z filii na Hallera. Osoba naprawdę wielkiego serca. Z poważaniem

Dariusz P.

2019-07-01

Witam serdecznie Chciałam bardzo podziękować Państwu za piękny pogrzeb mojego męża . Sześć lat temu robiłam pogrzeb mojego ojca też u Was i też wszystko było dopięte na ostatni guzik . Uważam ze firma jest godna polecenia , bo każda rodzina w tak ciężkich chwilach oczekuje pomocy i wsparcia ,a Pani Ewelinka jest bardzo życzliwą i pomocną osobą . Panowie którzy nieśli trumnę i pomogli mi też w kościele , bo było małe spóźnienie gości . Choć to ciężkie chwile to łatwiej mi było to przejść . Dziękuje !

Małgorzata O.

2019-06-22

Bardzo dziękuję za pomoc w zorganizowaniu pogrzebu naszego kochanego brata. Był to dla nas bardzo trudny czas, a pomoc Pani Eweliny - nieoceniona. Zawsze ciepła, miła, empatyczna i zaangażowana; martwiła się i smuciła razem z nami. Służyła pomocą w najtrudniejszych sprawach. Dziękuję jeszcze raz.

Małgorzata M.

2019-06-21

Pełny profesjonalizm - polecam. Wszystko się udało, pogrzeb został ładnie zorganizowany. Pracownicy kompetentni i komunikatywni, kontakt szybki, można się dodzwonić od ręki. W razie potrzeby warto skorzystać.

Krzysztof G.

2019-06-14

Mój wnuk po śmierci rodziców się załamał, mimo że jest dorosłym mężczyzną. Zginęli w wypadku samochodowym, a on przeżył. To złamałoby serce nie tylko dziecka. Moje też pękało, ale musiałem pochować córkę i zięcia - wspaniałych ludzi. A takich ludzi trzeba pożegnać godnie. Wnuk nie był w stanie się tym zająć, znalazłem więc zakład pogrzebowy, który zajął się wszelkimi formalnościami, odpowiedział na moje pytania - a było ich wiele, a także zorganizował całą ceremonię bardzo uroczyście i pięknie. Nikomu z Państwa nie życzę, abyście musieli przeżywać takie chwile - jednak w razie wyższej konieczności polecam Archon.

Henryk Z.

2019-06-06

Zorganizowanie pogrzebu to czynność, która po prostu trzeba zrobić mimo, że nikt nie chce i nie wie jak. My skorzystaliśmy z usług oferowanych przez zakład pogrzebowy, bo tak jest jednak dużo łatwiej. Przecież człowiek nie wie nawet, od czego ma zacząć, co jest do załatwienia, jak i gdzie. Dla nas pomoc Archonu była niemal zbawienna, wiec wystawiam w podziękowaniu opinie pozytywna.

Patryk N.

2019-06-05

Wyobrażam sobie, że prowadzenie domu pogrzebowego to nie jest miły zawód. Mimo to można wykonywać swoją pracę z godnością i pełnym profesjonalizmem. Właśnie takiej firmy szukałem - żeby na pogrzebie nie było żadnego obciachu. Kolega polecił mi Archon mający kilka biur we Wrocławiu, dzięki czemu nie musiałem jechać na drugi koniec miasta, aby ustalić wszystko i dograć. Polecam!

Krystian J.

2019-05-31

Serdecznie dziękuję za profesjonalną usługę i nieocenioną pomoc w przeprowadzeniu ceremonii pogrzebowej i spełnieniu wszystkich formalności pogrzebowych. Za ogromną wrażliwość,empatię i zrozumienie w tych trudnych dla nas chwilach.

Grażyna K.

2019-05-25

Wystawienie opinii zakładowi, który chowa ludzi, wydawać się może nie na miejscu. Wolałbym recenzować nowe auto albo chociaż jakiegoś lekarza, no ale każdy ma swój zawód - a jeśli wykonuje go dobrze, to trzeba o tym napisać. Archona polecam, ale chciałbym jak najrzadziej korzystać - to chyba zrozumiałe.

Marcin K.

2019-05-23

Bardzo profesjonalna rzeczowa obsługa w tych trudnych chwilach. Pomoc Pani Haliny Żytkowiak nieoceniona. Bardzo dziękuje za pomoc i słowa otuchy w tak trudnym czasie jakim jest śmierć bliskiej osoby.

Sylwia B.

2019-05-18

Wybraliśmy zakład pogrzebowy Archon, kierując się opiniami w Internecie. Wiadomo, że różnie można trafić, a w takiej sytuacji lepiej nie ryzykować wpadką. Organizowaliśmy pogrzeb kuzynki, a więc zjechała się cała rodzina. Wszystko musiało być zaplanowane na ostatni guzik - co rodzina by powiedziała… Zresztą kuzynkę wszyscy lubili, więc tym bardziej zależało nam, aby było ładnie i profesjonalnie. Rodzina była pod wrażeniem, że wszystko poszło sprawnie, a pracownicy zakładu wykazali zaangażowanie i okazywali każdemu szacunek. Możemy więc też innym polecić i to z czystym sumieniem. Jest dużo prościej, można zaoszczędzić czas i o wszystko wypytać, jak się ma wątpliwości albo się czegoś zwyczajnie nie wie. Przecież nikt nie organizuje pogrzebów często - oby w ogóle nie trzeba było, ale takie już jest życie…

Aleksandra N.

2019-05-18

W imieniu własnym i społeczności firmy "VIP" S.D. Pikul Sp. J. z siedzibą w Lubiczu Górnym pragnę podziękować Państwu za pomoc w zorganizowaniu kwiatów, będących wyrazem pamięci i solidarności z rodziną naszego współpracownika, który pożegnał dziś bliską osobę. Szczególne podziękowania kieruję na ręce nieocenionej Pani Anny Grzesiowskiej. Jej zaangażowanie zasługuje na uznanie. Sprawnie, konkretnie i rzeczowo pomogła mi dokonać wymaganych formalności, służyła radą, udzieliła odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozostawała ze mną w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym w celu realizacji zamówienia (mimo iż w tym czasie zmieniło się miejsce wykonywania Jej pracy na inny Państwa punkt). W słuchawce mogłam za każdym razem usłyszeć Jej życzliwość, energię, przyjazne nastawienie, co bez wątpienia przekłada się na pracę Pani Ani. Gratuluję takiego pracownika. I raz jeszcze wyrażam swoje podziękowanie.

Lidia Kwiatkowska

2019-05-16

Serdeczne podziękowania firmie Archon za wykonaną usługę pogrzebową. Panu Jarkowi, za pomoc i załatwienie protokołu zgonu... Tobie Jasiu,za formalności załatwiane w biurze, Panom za prace przy grobie. Dziękuję Wszystkim za wszystko i Sołtysowi że mi Was polecił.

Halina S.

2019-05-13

Chciałam podziękować serdecznie za profesjonalne podejście i bardzo duże pomoc z załatwianiem pochówka mojej ukochanej babci która przywiozłam z Niemiec do Polski . Gdyby nie wsparcie wspaniałej a wręcz uważam że z bardzo dużym zaangażowaniem Pani Eweliny Grabowskiej która wspierała mnie pod każdym względem myślę że nie miała bym babci tu na miejscu . Serdecznie dziękuję Panu Jackowi i wszystkim pracownikom Firma godna polecenia w tak ciężkiej chwili jak pożegnanie bliskiej osoby . Profesjonalna i bardzo rzetelna firma

Sylwia G.J.

2019-05-11

Strata najbliższej osoby - rodzica, kogoś z rodzeństwa lub małżonka - to cios zadany przez życie. Cios tak bolesny, że trudno wtedy skupić się na tym, co musimy zrobić - jesteśmy w takim szoku, że aż nas on paraliżuje. Domyślam się, że każdy z Państwa zetknął się ze śmiercią i wie, co się wtedy czuje, a także, jak ważna jest wszelka pomoc. Zlecenie organizacji pogrzebu zakładowi Archon było dla mnie ogromną ulgą. Czułem, że zostałem odciążony z tego przykrego obowiązku i mogę skupić się na opłakiwaniu straty. Bardzo dziękuję za pomoc, bardzo ładny wystrój kaplicy, tę ciszę i czas, jaki został mi podarowany na ostatnie pożegnanie ukochanej żony…

Aleksander W.

2019-05-10

Przeżyłem śmierć kogoś bliskiego pierwszy raz w życiu. Niedawno umarła mi moja babcia i pożegnaliśmy ją całą rodziną. Uroczystość była piękna. Babcia byłaby szczęśliwa, że wszystko się udało - przygotowywała się na tę chwilę, walcząc z chorobą. Chciała wszystko wcześniej ustalić - buty, kwiaty, sukienkę, kaplicę itd. Nie rozumiałem tego i denerwowałem się na babcię, ale teraz rozumiem. Wszystko przebiegło ładnie i spokojnie, mogę polecić ten zakład.

Alek C.

2019-05-07

Dziękuję za profesjonalny pochówek mojego Taty Edmunda Koczty oraz pomoc w trudnych chwilach przy dopełnianiu formalności oraz za czas, który mogłam dzięki temu poświęcić pożegnaniu Taty , a także za pomoc w wyborze oprawy pogrzebu, która w 100% spełniła moje oczekiwania. Korzystam z Państwa usług już po raz drugi i mogę polecić Archon wszystkim tym, którzy tak jak ja musieli pożegnać bliską osobę i chcieliby to zrobić godnie i z klasą.

Katarzyna K.

2019-05-05

Zakład pogrzebowy Archon wybraliśmy, organizując pogrzeb naszego ukochanego Dziadka. Był niezwykłą i bardzo bliską nam osobą. Jestem jednym z wnucząt i zająłem się organizowaniem pochówku osobiście, oczywiście z pomocą profesjonalnej firmy. Wszyscy byliśmy pod wrażeniem podejścia pracowników zakładu, ich zaangażowania, dyskrecji, szacunku do zmarłego, ale i do nas. Rodzina była zdumiona, jak wszystko wspaniale udało się przeprowadzić, jak piękna była oprawa itd. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli wkrótce korzystać z usług zakładu pogrzebowego, ale innym mogę - w razie tej przykrej konieczności - z czystym sumieniem. Można też zaoszczędzić wiele czasu, gdyż pracownicy chętnie doradzają i udzielają informacji, wiedząc, że członkom rodziny trudno jest się w takich chwilach skupić.

Agnieszka Ł.

2019-05-03

Szanowni Państwo, w imieniu swoim oraz całej rodziny chciałabym serdecznie podziękować Pani Paulinie Bilewicz za pomoc w organizacji pożegnania naszej Babci Marianny Bigos. Pani Paulina nie tylko całkowicie zaopiekowała się nami w tak trudnym dla nas czasie ale zrobiła to z taktem i kulturą. Doradzała ale delikatnie, podpowiadała ale tylko konstruktywnie. Słowem służyła radą fachowca, który bezbłędnie wychwycił nasze potrzeby i preferencje. Przy tym wszystkim Pani Paulina potrafiła swoim pozytywnym nastawieniem rozładować napiętą atmosferę. Dzięki niej poczułyśmy się z mamą bardzo dobrze w miejscu, które do przyjemnych nie należy. Dzięki Pani Paulinie pogrzeb naszej Babci był piękny, elegancki i uroczysty. Wiem, że Babci bardzo by się podobał. Z poważaniem,

Cecylia W.

2019-04-29

Dwa tygodnie temu, kiedy zmarł mój dziadek, zwróciłam się do Państwa firmy. Bardzo pomogliście mi i mojej rodzinie we wszystkim, od zabrania dziadka z jego mieszkania, poprzez załatwienie formalności z urzędami, aż po zorganizowanie uroczystości pogrzebowej. Wszyscy pracownicy Państwa firmy, z jakimi miałam kontakt przy tej okoliczności, są osobami na właściwym miejscu - nie tylko dobrze wykonującymi swoją pracę, ale też wyrozumiałymi i empatycznymi ludźmi. Szczególne podziękowania za wsparcie w tym trudnym okresie kieruję do pani Małgosi Górskiej z biura przy ul. Traugutta, która bezpośrednio pomagała nam w organizacji ceremonii. Mogę szczerze powiedzieć, że można na Was liczyć. Pozdrawiam serdecznie

Katarzyna K.

2019-04-23

U nas na wsi pogrzeby nie są tak częste - uczestniczą w nich mieszkańcy, bo znali zmarłego lub rodzinę. Pogrzeb był piękny, wszyscy nam mówili, ze piękna uroczystość.

Krzysztof S.

2019-04-11

Po śmierci babci zwróciliśmy się do nich, aby ustalić datę i zorganizować pogrzeb - to był strzał w dziesiątkę, jeśli można tak powiedzieć w przypadku pogrzebu. Pogrzeb odbył się zgodnie z naszymi życzeniami, w przystępnej cenie, co było dla nas tez ważne. Pozdrawiam Państwa!

Agnieszka B.

2019-04-02

Dziękujemy za pomoc podczas pogrzebu naszej babci. Bardzo ważne były dla nas nasze dodatkowe życzenia i prośby - wszystkie zostały uwzględnione, dzięki czemu pogrzeb był wyjątkowy, na taki zasługiwała nasza babcia i takiego by sobie życzyła. Polecamy!

Adam W.

2019-03-27

Zakład Archon - to profesjonaliści w swojej dziedzinie, jeśli można tak powiedzieć o firmie organizującej pogrzeby. Zajęli się wszystkim, co odciążyło mnie i całą rodzinę w trudnym momencie. Na pogrzeb nigdy nie jesteśmy gotowi, nigdy nie wiemy co trzeba wtedy zrobić. Pracownicy takiego zakładu wiedzą i mogą doradzić. Krótko mówiąc, polecamy.

Adam T.

2019-03-24

Bardzo dziękuję za pomoc i organizację pogrzebu. Zakład Archon wszystkim zajął się perfekcyjnie - od początku do końca, czyli tak jak to sobie wyobrażałem. Zdecydowanie polecam ich usługi, chociaż wolałbym nie musieć korzystać często z wiadomych względów.

Adam L.

2019-03-16

Dziękuję za staranne i godne przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej Mojego Brata Krzysztofa.

Lesław Ż.

2019-03-14

Chyba nigdy nie sądziłam, że będę pisała opinię na temat zakładu pogrzebowego, ale mama kazała mi to zrobić, bo sama nie umie. Niedawno był pogrzeb jej mamy, czyli mojej babci. Pogrzeb zorganizował ten zakład i chcemy wystawić pozytywną opinię i polecić innym. Wszystko było jak trzeba.

Urszula P.

2019-03-07

Skorzystaliśmy z usług tego zakładu w bardzo trudnym momencie naszego życia. Musieliśmy pożegnać naszego tatę, a nasza mama swojego męża, który odszedł niespodziewanie. Zginął nagle, w wypadku - jego śmierć była ciosem dla całej naszej rodziny. Nikt nie mógł skupić się na dalszych koniecznych czynnościach - nad ustaleniem daty, zorganizowaniem pogrzebu, zaproszeniu pozostałej rodziny, nad spotkaniem i ugoszczeniem ich… W takich chwilach wybór profesjonalnego zakładu, który nas odciąży, jest kwestią kluczową. Zakład pogrzebowy Archon polecili nam nasi bliscy i zaufani znajomi, dlatego też skorzystaliśmy z tej usługi. Teraz my możemy i chcielibyśmy z pełnym przekonaniem polecić tę firmę na trudne momenty życiowe.

Agnieszka K.

2019-03-04

W tym bardzo trudnym dla mnie czasie, mogłam liczyć na zrozumienie, cierpliwość i pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuję za pomoc, a szczególnie Pani Marcelinie składam serdeczne podziękowanie.

Jolanta M.

2019-01-14

Pragniemy podziękować Pani Jolancie i Panu Pawłowi z firmy ARCHON za profesjonalną i kompleksową organizację pogrzebu Tadeusza Grabarczyka. Za wkład i serce jakie włożyli w przygotowanie niezbędnych formalności pogrzebowych, oraz za wszelką pomoc jakiej nam udzielili.
Z poważaniem

Elżbieta i Marek R.

2018-11-28

Chciałabym serdecznie podziękować firmie Archon za zorganizowanie dwóch ceremonii pogrzebowych Ś.P. Henryka Cichego oraz Ś.P. Stefana Kwiatkowskiego. W szczególności Pani Ani za pełen profesjonalizm ,zrozumienie i życzliwość w tych trudnych dla Nas chwilach. Pani zaangażowanie i pomoc zasługuje na wielką pochwałę. Firmie gratuluję takiego pracownika.
Dziękujemy z całego serca i zawsze będziemy Panią polecać oraz firmę.
Z poważaniem

Katarzyna K.

2018-11-26

Bardzo dziękujemy Państwu za wszystko.
Ceremonia, współpraca z Państwem, wszystko super. Pani, Pani Iwono, także bardzo, bardzo dziękujemy.Pozdrawiamy serdecznie

Katarzyna i Tomasz D.

2018-07-26

W imieniu naszej rodziny bardzo serdecznie dziękuję p. Małgorzacie z placówki firmy Archon przy ul. Hallera 112 we Wrocławiu za wielką wrażliwość, zrozumienie i bardzo profesjonalną pomoc, jaką nam okazała w tak trudnym dla nas czasie. Nie wyobrażam sobie, że można było dokonać to lepiej. Bez wahania polecamy jej wsparcie. Bardzo serdecznie dziękujemy panu Tomaszowi, który z drugim pracownikiem dali pełną uważność, szacunek i troskę w każdym szczególe w czasie i po ceremonii. To, co zrobiliście Państwo dla nas, było niezwykle ważne i odczuwalne, za co wyrażam naszą wielką wdzięczność. Z poważaniem,

Aleksandra B.

2018-06-27

Szanowni Państwo, W dniu dzisiejszym mieliśmy możliwość współpracy z Pastwem przy pochówku na ulicy Smentej. Chcielibyśmy podziękować za zaufanie w zdolnościach realizacji naszej firmy. Wielkie podziękowania dla Pani Jolanty Martinez,która poświęciła nam i naszemu wspólnemu klientowi ogrom swojego czasu i serca. Kazdy kontakt telefoniczny,doradztwo z jej strony było na bardzo wysokim poziomie. Jestesmy przekonani,że tak profesjonalny,kompetenty,otwarty,zangazowany pracownik jest kluczem do sukcesu w każdej firmie. Serdecznie gratulujemy. Pozdrawiam,

One Day by Marta Nestorowicz

2018-03-23

Pani Magdaleno Wielki szacunek i podziękowanie za poniesiony trud ,cierpliwość,zrozumienie i dużo ciepła w trudnych dla nas chwilach. To dzięki Pani udało nam się doprowadzić wszystko do szczęśliwego końca z pochówkiem naszej Cioci Marji Jesteśmy Pani bardzo wdzięczni i dziękujemy z całego serca. Pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów.

Janina Raszowska w imieniu Rodziny

2018-03-04

Bardzo mocno polecam zakład pogrzebowy Archon. Bardzo dziękuję Pani Magdalenie Senderek za wyrozumiałość oraz cierpliwość w tym dla nas trudnym czasie, bardzo miła i pomocna Pani która Na wszystkie nasze wątpliwości informowała nas bardzo kulturalnie. Dziękujemy bardzo za profesjonalne ściągnięcie naszej kochanej Babci z Grecji, za co jesteśmy bardzo wdzieczni. Zakład zajął się wszystkimi formalnościami związanymi że ściąganiem, co bardzo ułatwiło nam sprawę. Dziękujemy Panom którzy podczas ceremonii pogrzebowej spisali się świetnie. Stroje były na najwyższym poziomie, eleganckie i taktowane. Bardzo polecam ten zakład, profesjonalne podejście do każdego klienta. Jeszcze raz dziękujemy w imieniu całej rodziny, szczególnie Pani Magdalenie za pomoc.

Sylwia Karpa

2018-02-07

Dzień dobry Pani Magdaleno, Bardzo dziękuję, Wszystko było jak należy.

Maryla Maciejewska

2018-01-11

Pani Magdo,
My również jesteśmy Pani wdzięczne, bardzo nam Pani pomogła Pani Magdo.
Skromny drobiazg nie odda w niczym Pani zaangażowania i Pani profesjonalizmu.
Dziękuję raz jeszcze za udaną współpracę, było miło zwracać się do Pani,
bo wiedziałam, że na Panią zawsze mogę liczyć.

Beata Krawczyk

2017-07-20

Pani Klaudio,
Chciałbym podziękować serdecznie za organizację i przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej.
Wszystko przebiegło wg mnie bez zarzutów.
W pamięć zapadł mi Trębacz,który pojawiał się nagle na zakrętach jakby potrafił się teleportować.Grał czysto,wyraźnie i głośno.
Namiot,ludzie którzy nosili kwiaty,urne - wszystko profesjonalnie
Nie mam słów aby opisać wdzięczność.Pozostanie tylko polecać przeze mnie zakład pogrzebowy:-)
Dziękuję jeszcze raz i oby Pani również się układało w życiu prywatnym jak i zawodowym.

Arkadiusz

2017-03-10

Pani Magdaleno, z wyrazami wdzięczności za pomoc w załatwianiu wszystkich niezbędnych formalności.

Joanna

2017-03-07

Serdeczne podziękowania dla Pani Magdaleny Senderek za miłe i profesjonalne załatwienie przewozu do ostatniego pożegnania.

Joanna Janowska i Edward Ożga

RAZ JESZCZE pragnę złożyć podziękowania za pomoc w sprawnej organizacji skromnej uroczystości pożegnania. Dziękuję całej Firmie Archon, oraz z najbliższymi dziękuję szczególnie Pani Agnieszce Stachura, za szczegółowe instrukcje i szybkie działanie, Pani zaangażowanie i profesjonalizm. Wszystko to sprawiło, że te trudne chwile było łatwiej znieść. Ceremonia przeprowadzona z taktem i wyczuciem, mimo "niestandardowej" procedury. Proszę wybaczyć słownictwo, nadal jesteśmy pod wrażaniem, a brakuje mi słów. DZIĘKUJEMY - to jedno słowo, nie wyraża wdzięczności za to, o czym wspomniałem, za oprawę i dopilnowanie szczegółów pogrzebu mojej Babci! W dzisiejszych, niełatwych czasach poziom obsługi w Państwa Firmie, przywraca wiarę w kompetencję poszczególnych osób, które są tak ważne w Firmie, i których dbałość o poziom obsługi stanowi WIZERUNEK całej FIRMY ARCHON.

Arkadiusz Gil

2016-09-11

Dziękuję, za sprowadzenie mojego taty ze Szwecji, za wsparcie duchowe, szacunek oddany mojemu tacie, profesjonalizm właściciela i wszystkich pracowników, pani Magdzie za zaangażowanie i asyście panów, którzy dołożyli wszelkich starań by godnie pochować mojego tatę, jestem wdzięczna za całokształt waszej pracy.

Aleksandra Lipska

2016-09-09

Dear Pani Magdalena, I want to thank you for all your help. Everything was beautiful and my family was really touched and overwhelmed. The flowers were perfect …… so very beautiful. And Father Bogdan was a charmer (as we say in English). He did not speak English but it did not matter because he spoke a dozen languages with his presence. Thank you again. It was a pleasure to work with you. Very best regards,

Grace Nagiecka aka Grażyna

2016-08-13

Pani Klaudio, dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę w tych trudnych chwilach.

Katarzyna

2016-08-03

Chciałabym gorąco podziękować Pani Jolancie Martinez za pomoc w organizacji pogrzebu brata, który odbył się w dniu 16.07.2016 r. Jest niesamowitą osobą bardzo ciepłą i pełną współczucia w tak tragicznych chwilach dla rodziny borykającej się ze stratą najbliższej osoby.

W bólu pogrążona siostra Iwona

2016-07-18

Dzień dobry,chciałam pani serdecznie podziękować za trud włożony w przygotowanie ceremonii pogrzebowej, oraz za dyspozycyjność i profesjonalizm ,którym wykazała się Pani firma w załatwieniu i przygotowaniu niezbędnych formalności.

Dziękuję we własnym imieniu oraz żony zmarłego

2016-07-15

Dzien Dobry Pani Magdaleno, W imieniu calej rodziny chcialabym serdecznie podziekowac Pani i calej firmie za profesjonalne i indywidualne zorganizowanie pogrzebu i transportacji sp zm Mariusza. Cala rodzina jest niezmiernie wdzieczna i pelna podziwu za okazala wyrozumialosc i organizacje pogrzebu. Panowie, ktorzy byli odpowiedzialni za transportacje zmarlego, byli bardzo mili, przyjazni, okazali szacunek i sympatie dla rodziny i wykazali sie wysoka kultura osobista co wplynelo na stworzenie milej atmosfery pomagajac tym samym bliskim w tych trudnych chwilach. Panowie zrobili wszystko zeby rodzina czula sie traktowana indyidualnie a sam zmarly Mariusz byl w centrum ich uwagi, odciazajac rodzine od dodatkowych zmartwien czy tez niepokojow zwiazanych ze sprawami organizacyjnymi.Rodznie podobalo sie w jaki sposob Panowie zajmowali sie zmarlym. Prosze im serdecznie od nas podziekowac.

Iwona Krzewska

2016-05-18

Witam, Do pogrzebu naszej ukochanej mamusi wybraliśmy firmę Archon. To się okazał bardzo, ale to bardzo trafny wybór! Pani Magdalena Senderek z Waszej filii na ulicy Bogusławskiego zajęła się nami cudownie i jej serwis był super profesjonalny! Dla rodzin dotkniętych nieszczęściem jest rzeczą niezmiernie ważną jeżeli ktoś taki jak firma Archon zajmie się organizacją wszystkich formalności - to niesamowite odciążenie gdy człowiek jest pogrążony w bólu, jest mu trudno normalnie funkcjonować i myślec. Dlatego tak ważna jest taka pomoc! Pani Magdalena wykazała się nie tylko wiedzą experta w swojej dziedzinie, ale i ona i ludzie tej firmy rozumieją bardzo dobrze ludzki ból i maja wyczucie, zrozumienie i empatię dla cierpiących rodzin.To bardzo ważne! Polecamy firmę Archon bardzo gorąco i jeszcze raz serdecznie dziękujemy za ich super serwis, ta pomoc firmy Archon i pani Magdaleny również ujęla nam masę trosk i zmartwień!

Rodzina Grzybowskich Wrocław

2016-04-30

Witam, chciałabym bardzo, ale to bardzo podziękować Pani, Pani Klaudio oraz Pani Halince, za to, że pomogłyście mi gdy odeszła moja kochana mama.

AU

2016-03-31

Witam, chciałabym bardzo podziękować za zorganizowanie pogrzebu w dniu dzisiejszym w Siechnicach. Całą sytuację nadzorowała Pani Agnieszka Stachura z punktu przy ul.Traugutta. Kobieta z niesamowitym wyczuciem i empatią zajęła się nami, jesteśmy z mężem jej bardzo wdzięczna. Proszę mi wierzyć pełen profesjonalizm i taki pracownik to skarb. Wszystko załatwione w jak najkrótszym czasie, w jak najmniejszym stresie dla rodziców zmarłego dziecka... Cała uroczystość również pełen profesjonalizm, aż szkoda, że na stronie nie można dodać o Państwa firmie opinii dla innych. Będę Was polecać z czystym sumieniem. Jeszcze raz dziękuję.

Magdalena Firmanty Warzecha

2015-08-28

Chciałabym serdecznie podziękować firmie Archon, a w szczególności Pani pracującej w Zakładzie na ul. Traugutta, za wielkie zaangażowanie i pełen profesjonalizm w organizacji pogrzebu mojego martwo urodzonego Dziecka. Spotkałam się z ogromną życzliwością i zrozumieniem, a na pomoc mogłam liczyć w każdej sprawie i także poza oficjalnymi godzinami pracy zakładu. Nie do przecenienia jest duża wiedza i doświadczenie firmy Archon dotyczące sposobu załatwiania różnych formalności w szpitalu i urzędach, dzięki czemu czas załatwiania tych formalności skraca się do minimum i jest to znacznie łatwiejsze. Sam pogrzeb został pięknie zorganizowany, z szacunkiem i wyczuciem chwili. Jestem przekonana, że pogrzeb mojego Dziecka byłoby znacznie trudniejszym doświadczeniem, gdybym nie skorzystała z usług firmy Archon,

Małgorzata H

2015-08-12

W tych trudnych dla nas chwilach, firma Archon bardzo nam pomogła w załatwieniu wszystkich spraw i formalności, związanych ze sprowadzeniem ciała naszej córki z Włoch. Mimo problemów we Włoszech, zakład stanął na wysokości zadania i wszystko sprawnie załatwił. Podziękowania dla pań, Anny i Magdy, które były cały czas z nami w kontakcie, zawsze nas wspierały i objaśniały wszystkie sprawy. Z podziękowaniami dla całej firmy Archon,

Maria S

2015-07-13

Witam Chciałbym serdecznie podziękować za kompleksową usługę sprowadzenia z Paryża i pogrzebu brata - Roberta Wąsickiego. Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami moimi i najbliższej rodziny. Cechy godne polecenia to dobry kontakt, zaangażowanie i profesjonalna usługa. Z przyjemnością polecę Państwa usługi w przyszłości. Pozdrawiam i życzę pomyśności.

Artur Wąsicki

2015-06-09

Otrzymałam wiadomość o śmierci mojego syna, który zmarł w Niemczech. Pragnę serdecznie podziękować za ogromny profesjonalizm, zaangażowanie, życzliwość i uczciwość Zakładowi Pogrzebowemu ARCHON. Wielki ukłon składam w stronę pani Magdy, która okazała serdeczność, zrozumienie, wielką cierpliwość i służyła pomocą dotyczącą wszelkich formalności o każdej porze. Podziękowanie również dla Panów obecnych przy ceremonii pogrzebowej za okazany szacunek i godność dla zmarłego.

Alicja Ostrowska z rodziną

2015-03-27

Dziękujemy za profesjonalizm, wsparcie, pomoc i życzliwość, niezwykle ważne w tych trudnych dla nas dniach, a także poszanowanie dla żałobników i zmarłego. Pogrzeb Taty odbył się 21 października. Pani z zakładu przy Krzywoustego była bardzo zaangażowana, wyjaśniała wszelkie wątpliwości, cierpliwie powtarzała po kilka razy i była z nami w ciągłym kontakcie, telefonicznie przypominając o detalach, na które w takich chwilach można nie zwrócić uwagi. Pracownicy obecni podczas pogrzebu również pełni profesjonalizmu i poszanowania, co jest bardzo bardzo ważne dla rodziny zmarłego. Jeszcze raz dziękujemy.

Karina B

2014-10-28

Według naszych wyobrażeń i oczekiwań, firma ARCHON spisała się dzisiaj również bardzo dobrze na cmentarzu przy  ul. Bardzkiej, Panowie działali sprawnie, zapewniając godny przebieg ceremonii pogrzebowej Dziękujemy.

Danuta i Stanisław SADOWSCY

2014-10-22

Wspólnie z rodziną chciałabym ogromnie podziękować Państwu za to, że w tak trudnej i bolesnej dla nas chwili wykazaliście się profesjonalizmem, przyjaznym podejściem, zrozumieniem oraz wspaniałą organizacją. Państwa Pracownicy, sprawili, że tak ważny i bolesny dzień, w którym żegnałam mojego Tatę był naprawdę wspaniale przygotowany. Przesyłamy również osobiste podziękowania dla Pani Magdaleny z Państwa Zakładu przy ul. W. Bogusławskiego.

Kamila Baran z rodziną

2014-07-07

Składam serdeczne podziękowania firmie Archon za zorganizowanie przewozu ciała mojego zmarłego męża z Irlandii do Polski. Od pierwszego kontaktu spotkałam się z życzliwością wysokim profesjonalizmem i sprawnością w działaniu. Dziękuje najserdeczniej Pani Magdzie, z którą byłam w stałym kontakcie, dzięki Wam te trudne chwile stały się możliwe do przejścia. Firmę jak najbardziej polecam! Z wyrazami sympatii

Joanna Chrząszcz

2014-05-27

Chciałam serdecznie podziękować i wyrazić głębokie uznanie dla profesjonalizmu pracowników Archona. We wtorek odbył się pogrzeb mojej babci i dosłownie w każdym zachowaniu państwa pracowników widać było wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolona z waszej pracy i jeszcze raz z całego serca dziękuję. Pozdrawiam

Sandra Martinee Walczak

2013-12-13

Zakład Archon organizował pogrzeb mojego synka. Pracownicy zajęli się całą ceremonią bardzo profesjonalnie i z wielkim wyczuciem. Szczególne podziękowania dla pana Tomka , który okazał nam dużo ciepła w tej trudnej dla nas chwili. Zakład jest godny polecenia.

Monika Ulfik

2013-06-15

Pragnę najmocniej podziękować za profesjonalne zorganizowanie ceremonii pogrzebowej mojej babci. Na każdym etapie ustaleń spotkaliśmy sie z ogromnym zrozumieniem i taktem. Wszelkie nasze prośby zostały uwzględnione. Podziękowania dla pana grającego na trąbce, a także dla całego zakładu za tak profesjonalne podejście do tematu w tej bardzo ciężkiej dla nas chwili, która jest utrata osoby najbliższej. Raz jeszcze bardzo dziękuje.

Weronika Mazur

2013-02-20

Nasz syn i brat jest z nami, jest w Polsce. To, co początkowo wydawało się przerastać nas wszystkich - sprowadzenie naszego bliskiego z dalekiej Francji - stało się realne i możliwe dzięki Panu Jackowi oraz Firmie "Archon". Czasami język potrafi ograniczać, bo czy zwykłe polskie: serdecznie dziękujemy, oddaje całą naszą wdzięczność? W dzisiejszych brutalnych i drapieżnych czasach można jednak znaleźć ludzi uczciwych, potrafiących godnie i dostojnie zachować się się w tak trudnych dla rodziny zmarłego chwilach. A przy tym bardzo uczciwych, co również bywa ostatni rzadkością. Serce cieszy, że to firma z Polski, nasza, rodzima. Co dla nas, rodziny, miało duże znaczenie. Kłaniamy się nisko i pozostajemy w serdecznej wdzięczności.

Beata Biernat z rodziną

2012-11-24

Monsieur le Directeur, Nous sommes les amis français de la famille Konrady de Smolice. Nous tenons à vous remercier pour votre professionnalisme. Le Monsieur qui est venu chercher Wojciech est compétent, très gentil, appliqué et surtout très très humain. Un grand merci à lui. Nous souhaitons à votre entreprise de prospérer à la hauteur de son mérite. Sincèrement

Wojtek amis

2012-09-20

Serdecznie chce podziękować Panu Jackowi za ogromne wsparcie w tych trudnych chwilach. Już pierwsza rozmowa telefoniczna była dla mnie niezwykle ważna w poinformowaniu jak trzeba się przygotować w sprowadzeniu z Niemiec ciała mojej mamy, Judyty Voigt zmarłej 28.06 2012 roku i pomoc w załatwieniu wszystkich formalności urzędowych w Kolonii. Również chce gorąco podziękować Pani Magdzie za wielkie zaangażowanie w przygotowaniu dokumentów w Krakowie. Pomoc dla mnie była bezcenna w najtrudniejszej życiowej sytuacji. Cieszę się że zaufałam Państwa firmie. Pozdrowienia

Irena Wrona z rodziną

2012-07-28

Jestem wdzięczny i pełen uznania dla Pana Jacka, Pani i Panów z obsługi łącznie z Panem trębaczem za sprawne i umiejętne załatwienie i przeprowadzenie ceremonii pogrzebu mojej ukochanej Mamy. Cała ceremonia przeprowadzona starannie i zgodnie z ustaleniami. Dziękuję za okazaną życzliwość.

Bogusław Molek

2012-03-07

W imieniu całej naszej rodziny chciałbym podziękować za ludzkie podejście w tak ciężkiej dla nas chwili. Od początku do końca opiekowała się nami Pani Magda z zakładu na Bogusławskiego, której powierzyliśmy zorganizowanie pogrzebu mojego brata. Wszystko było przeprowadzone profesjonalnie, z wielkim taktem i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.

Rodzina Klupś

2011-08-11

W 2010 roku Państwa zakład pogrzebowy pomógł mi w przewiezieniu mojej zmarłej żony z Wrocławia do Mykolaiv na Ukrainie. Zakład Usług Pogrzebowych Archon zajął się wszystkimi formalnościami zarówno w Polsce jak i na Ukrainie. Otrzymałem wszelką niezbędną pomoc z Państwa strony za którą po raz kolejny dziękuję. Podziękowania i pozdrowienia przesyłam Panu Wojtkowi, z którym razem uczestniczyłem w podróży i mimo fatalnych warunków pogodowych cało dojechaliśmy na miejsce. Jak będę we Wrocławiu na pewno Państwa odwiedzę.

Jewgienij

2011-06-26

Czytając poniższe opinie, pozostaję w przekonaniu, że dobrze zrobiłam powierzając moją zmarłą mamę ś.p. Barbarę Nowicką pod Państwa opiekę. Przypadkowo wybrałam zakład pogrzebowy Archon, niewiele wiedząc o nim wcześniej. Mam nadzieję, że moja opinia o tym zakładzie pogrzebowym komuś pomoże w wyborze odpowiedniej firmy, która ze zrozumieniem i szacunkiem zajmie się obsługą całego pogrzebu najbliższej nam osoby.

Córka

2011-06-02

Dziękuję za sprawne przeprowadzenie przewozu mojego zmarłego brata z Anglii do Polski. Wszystkie ustalenia i kalkulacje telefoniczne zostały dotrzymane. Namiary do Państwa zakładu pogrzebowego dostałam od koleżanki, której sprowadzaliście jednego z członków rodziny w tamtym roku z Irlandii.

Renata

2011-05-18

Chciałbym przekazać słowa uznania dla panów uczestniczących i przeprowadzających  ceremonie pogrzebu mojego taty Tadeusza Rybickiego, za godne i pełne szacunku podejście do jego osoby. Był to wspaniały człowiek, który zawsze wszystkim służył pomocą, nie oczekując nic w zamian. Wiódł swoje życie bardzo skromnie, ceremonie pogrzebu jednak miał zorganizowaną jak możny tego świata. Dziękuję wszystkim z kierownictwa Zakładu Pogrzebowego Archon, że mając tak niewiele otrzymałem tak wiele.

Adam Rybicki

2011-05-14

Bardzo dziękuję panom z obsługi za profesjonalne i ponadstandardowe zaangażowanie w przeprowadzeniu oprawy uroczystości pogrzebowej naszego taty Alfreda Żak. Sytuacje niestandardowe i nieoczekiwane potrafią zweryfikować kto jest tak naprawdę profesjonalistą a kto niestety nie. Pełny uznania Tomasz Żak.

Tomasz Żak

2011-03-23

Trudno jest wyrazić mi wdzięczność za okazałą pomoc i zrozumienie podczas tak trudnych dla mnie dni. Dziękuję Panu Wojtkowi i wszystkim jego pracownikom za profesjonalne i ludzkie podejście w stosunku do mojej osoby i pomoc na każdym etapie organizacji pogrzebu mojej mamy.

Agnieszka Dakowicz

2011-03-20

Zakład Usług Pogrzebowych „Archon” już po raz drugi, w okresie ostatnich lat, zorganizował i przeprowadzał uroczystości pogrzebowe członków najbliższej nam rodziny. Po raz kolejny nie nadużyliście Państwo naszego zaufania. Cała ceremonia została przeprowadzona starannie i zgodnie z ustaleniami. Przy okazji serdeczne podziękowania składamy ks. Bogdanowi, który przepięknie pożegnał naszego wujka Józefa.

Mariusz z rodziną

2011-02-26

Pani Magdo dziękuję za okazaną życzliwość i pomoc podczas organizacji pogrzebu mojej mamy

Teresa Kubicka

2011-02-18

Po 11 latach moi rodzice wreszcie spoczywają razem. Dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu „Archon” za kompleksowe przygotowanie i przeprowadzenie ekshumacji mojej mamy pochowanej w Zgorzelcu, która spoczęła razem z tatą na cmentarzu przy ulicy Kiełczowskiej.

Sylwia Kozik

2011-01-27

Chcielibyśmy wyrazić swoje uznanie w stosunku do pracowników Zakładu Pogrzebowego Archon, którzy w niezwykle taktowny i profesjonalny sposób przeprowadzili uroczystości pogrzebowe naszej Cioci 20 grudnia b.r. na Cmentarzu Parafialnym w Zbytowej.

Ania

2010-12-28

Bardzo dziękuję Ci Jacku za okazałe zrozumienie i ludzkie podejście podczas sprowadzania mojej mamy z Włoch. Zawsze możesz na mnie liczyć. Beata

Beata

2010-11-02

Składamy serdeczne podziękowanie dla pracowników Zakładu Pogrzebowego „Archon” za okazaną serdeczność, zaangażowanie i profesjonalne przygotowanie uroczystości pogrzebowej naszego Taty i Dziadka, który odbył się w dniu 24.08.2010 na Cmentarzu Parafialnym w Sycowie.

Robert

2010-09-11

Czas jest najlepszym lekarstwem na smutek, a wspomnień nikt nam nie odbierze. Zawsze będą z nami. Serdeczne podziękowania Rodzinie, Przyjaciołom, Kolegom, Sąsiadom oraz wszystkim tym, którzy łącząc się z nami w bólu, uczestniczyli w mszy żałobnej i uroczystości pogrzebowej naszego ukochanego Męża, Ojca, Dziadka śp. Franciszka Wrońskiego, składają pogrążeni w bezgranicznym smutku Żona i Synowie z rodzinami. Składamy podziękowanie, także właścicielom i pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za profesjonalne i pełne powagi przeprowadzenie uroczystości pogrzebowych.

Jadwiga Wrońska z rodziną

2010-09-03

Podobnie jak Pani Agnieszka chciałem podziękować Panu Pawłowi, z którym podróżowałem do Włoch po odbiór mojego syna Łukasza, za okazałą pomoc i zrozumienie w tej ciężkiej dla mnie chwili.

Andrzej Wach

2010-07-22

Chciałam podpisać się pod powyższymi opiniami, które w pełni pokrywają się z moimi. Państwa Zakład Pogrzebowy „Archon” pomógł mi w sprowadzeniu mojego brata z Francji Macieja Zarzyckiego i jako jedyny zakład pogrzebowy, z którym się kontaktowałam wyraził zgodę abym zabrała się z kierowcą w tą ostatnią drogę Macieja. Dziękuję Panu Pawłowi za wspólną drogę i pomoc na miejscu. Jest pan zawsze mile widziany w Lęborku.

Agnieszka Siwiec

2010-07-20

Od ponad 15 lat załatwiamy wszelkie rodzinne sprawy pogrzebowe poprzez firmę „Archon”. Może zabrzmi to dziwnie ale właścicieli traktujemy niemal jak rodzinę. Zarówno Pan Edmund jak i synowie zawsze znaleźli dla nas czas aby pomóc w tak trudnych dla nas chwilach. Firmę tę wielokrotnie rekomendowałem krewnym, znajomym i nigdy się nie zawiodłem. Nasza ocena jest zgodna, iż Zakład Pogrzebowy „Archon” oprócz profesjonalnego podejścia do kwestii organizacji pogrzebu, dysponuje wspaniałymi ludźmi na których możemy zawsze liczyć.

Janusz

2010-06-18

W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie całej ceremonii pogrzebowej mojego Taty. Od początku spotkałam się ze zrozumieniem i fachową pomocą w zorganizowaniu wszystkich formalności. Szczególne podziękowania należą się Pani Ali, która wykazała dużą cierpliwość w stosunku do mojej osoby.

Janina Szwajc

2010-06-12

Składam ogromne podziękowania dla Pana Tomka, który bezpośrednio uczestniczył w pogrzebie mojej mamy Alicji Grzybowskiej, za okazałą wyrozumiałość i ludzkie podejście. Moim zdaniem Pan Tomasz zasługuje na najwyższą pochwałę jako człowiek i pracownik z powołaniem.

Anna

2010-04-21

W kilku słowach chciałbym bardzo podziękować za pomoc w sprowadzeniu mojego brata Kamila, który zmarł tragicznie w Bilbao. Mimo wielu napotkanym trudnościom płynącym ze strony władz Hiszpańskich, Państwa zakład stanął na wysokości zadania i w pełni wywiązał się z podjętego zadania. Jeszcze raz bardzo dziękuję Artur Podgórski

Artur Podgórski

2010-04-17

Panie Edmundzie, Pragnę Panu oraz Pańskim współpracownikom serdecznie podziękować i wyrazić wdzięczność za ludzkie a zarazem profesjonalne podeście do organizacji sprowadzenia mojej żony Janiny Wolewicz z Belgii. Pańska pomoc okazała się bezcenna. Z wyrazami szacunku Jan Wolewicz.

Jan Wolewicz

2010-04-02

Serdecznie podziękowania chcielibyśmy złożyć Dyrekcji i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za sumienność i staranność, z jaką przygotowali Państwo pogrzeb naszej babci Anieli Wojciechowskiej.

Tadeusz Kolesiński z rodziną

2010-02-10

Pragnę podziękować z całego serca za pomoc w sprowadzeniu mojego brata Andrzeja Jakubicza z Francji, a także za przeprowadzenie w pełni profesjonalnie jego pogrzebu w dniu 29.01.2011. Ogromne podziękowania składam Pani Ali z zakładu na Curie-Skłodowskiej, która od początku do końca wspierała nas w tych ciężkich chwilach. Cała najbliższa rodzina i uczestnicy pogrzebu do dzisiaj wspominają Panów, którzy w sposób niezwykle elegancki i profesjonalny uczestniczyli w ostatniej drodze mojego brata. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Michał Jakubicz

2010-02-06

Serdeczne dziękuję Panu Jackowi i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za okazaną mi pomoc przy zorganizowaniu transportu mojej mamy Anny Małuszyn z Niemiec i całej ceremonii pogrzebu. Wzięcie na siebie odpowiedzialności za przewóz i przygotowanie od początku do końca całej ceremonii pogrzebu pozwoliło mi w spokoju i skupieniu przygotować się do pożegnania mojej mamy tu na miejscu w Polsce.

Agnieszka Kałużna

2009-12-11

W dniu 25 października 2009 roku Państwa Zakład Pogrzebowy organizował pogrzeb Wacława Raczyńskiego. W tym miejscu chciałbym podziękować za wzorowe przygotowanie i przeprowadzenie całej uroczystości pogrzebowej. W tych trudnych dla najbliższych zmarłego chwilach Państwa pracownicy wykazali się pełnym profesjonalizmem i taktem. Proszę o przekazanie moich podziękowań wszystkim osobom zaangażowanym w organizacje i obsługę uroczystości pogrzebowych mojego Dziadka.

Magda

2009-11-08